Infoisinfo Nederland

Telfort Zwolle
Internet in Zwolle

www.telfort.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0800-170?

Adres

Diezerstraat 1. P.C. 8011RA, Zwolle, Overijssel.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Telfort Zwolle

Telefoon in Zwolle, Geld in Zwolle, Kopen in Zwolle, Telefoonwinkel in Zwolle

Op donderdagavond, 1 augustus omstreeks 20.15 uur komen wij er achter dat wij geen internet en telefoon meer hebben. 5 werkdagen zal bedragen.
Het modem was niet meer bereikbaar voor de klantenservice. Vervolgens de klantenservice gebeld en diverse acties ondernomen met het modem. Dit kan dus ook langer zijn!.
Ondertussen kreeg ik een sms bericht van Telfort dat de verwachte levertijd ongeveer. Daarnaast is kan het installeren ook een probleem gaan opleveren. Vervolgens naar de mediamarkt Zwolle geweest maar volgens de medewerkers van de mediamarkt Zwolle moet er een DSL-aansluiting op zitten en de modems bij de mediamarkt hebben dat wel maar zijn niet geschikt (nieuwere versie) voor een provider Telfort. Het antwoord was dat dit niet mogelijk was maar als we naar de mediamarkt zouden gaan en daar een modem zouden kopen, konden we deze later altijd wel weer terug brengen en dan krijg je je geld weer terug (niet tevreden over het product). Dit ook omdat deze medewerker zei dat het wel 5 werkdagen kon gaan duren voordat het modem geleverd kon gaan worden. Later de klantenservice terug gebeld met de vraag of het dan niet mogelijk was om een modem zelf te kopen (tot een bepaald bedrag) en deze te declareren bij Telfort. Op mijn vraag of ik tijdelijk een ander modem plaatsen, was het antwoord geen probleem. Dit modem zou echter maandag / dinsdag geleverd kunnen worden. Na ongeveer 30 minuten werd er besloten dat het modem niet goed meer was en dat er een nieuw modem werd opgestuurd. (resetten, stroom eraf, stekkers in en uit).
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 13:00 18:00
   Dinsdag 10:00 18:00
   Woensdag 10:00 18:00
   Donderdag 10:00 21:00
   Vrijdag 10:00 18:00
   Zaterdag 10:00 17:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Telfort Zwolle (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe